Подложени на натиск, много млади момичета търсят съвет от връстниците си,

...
Подложени на натиск, много млади момичета търсят съвет от връстниците си,
Коментари Харесай

Абсурдни митове за първия с*кс, в които хората все още вярват

Подложени на напън, много млади девойки търсят съвет от връстниците си, с цел да схванат какво тъкмо да чакат, когато става въпрос за загубата на девствеността им. За страдание това води до доста легенди по отношение на огромното събитие. Разбира се, би трябвало да има известна подготовка (психическа и физическа), само че в последна сметка е значимо да знаете, че това събитие не дефинира живота ви.

В последна сметка би трябвало да извършите своя избор дали да предприемете тази стъпка или не въз основа на личните си стандарти, морал и прочувствено здраве. Вижте тези четири мита по отношение на загубата на девствеността, с цел да ви помогне да вземете вярното решение:

Мит №1: Задължително ще е сантиментално

За страдание, множеството пъти просто е неловко и с напрежение. Романтиката е просто бонус, в случай че решите да обсъдите девствеността с колегата си и планирате специфична вечер, преди да свършите работата. Но даже и тогава ще мжете д очаквате някои притеснителни условия, които водят до някои не толкоз сантиментални събития. Ако вашият сътрудник също е непорочен, може да отнеме малко време, с цел да намерите общ темп с него, което също не е изключително сантиментално.

Мит №2: Това събите ще промени живота ви

Въпреки че загубата на девствеността ви е значим миг от живота, може да откриете, че на идващия ден се чувствате като безусловно същия човек. Или, в случай че усещате някаква фрапантна смяна, това възприятие скоро ще изчезне. След пет години, когато погледнете обратно, даже няма да си спомняте кой знае какъв брой детайлности.

 2384531

Мит №3: Задължително би трябвало да го извършите до избрана възраст

Някои дами считат (или по-лошо, споделят им), че би трябвало да изгубят девствеността си преди университета. На други се споделя, че би трябвало да го създадат, преди да завършат гимназия. Докато други са принудени да изгубят девствеността си на абитуриентската вечер. В последна сметка няма краен период. Не би трябвало да се насилвате и да позволявате на другите да го вършат. Докато сексът безусловно е на всички места и става все по-приемливо за дамите да губят девствеността си на по-ранна възраст, не е извънредно да видите дами, които избират да запазят девствеността си даже до по-късна възраст.

Не е наложително да чакате брак или обич, само че несъмнено би трябвало да се чувствате подготвени. Ще има напън от мъжете, с които се виждате, както и от вашите връстници. Това е противен факт за девствеността и обществените стандарти, които не би трябвало да съществуват.

Мит №4: Не можете да забременеете от първия път

Дами, в случай че мъж ви каже, че не можете да забременеете при първия секс, запомнете следното: той е мъж, който ще ви каже всичко допустимо, с цел да легне с вас! И до момента в който мъжете не могат да забременеят, то при нас това мже да се случи още от първия път. Всеки път, когато вършиме секс, рискувате да забременеете. Затова постоянно използвайте презерватив. Противозачатъчните хапчета не защищават от заболявания, излъчени по сексуален път и не постоянно защищават от бременност.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР